Vivechrom plugins για Σχεδιαστικά Προγράμματα – Autocad Tutorial

Δείτε σε αυτό το βίντεο πώς να μεταφορτώσετε τις αποχρώσεις της Vivechrom από το www.vivechromplugins.gr στο Autocad, ώστε να έχετε τη δύναμη του χρώματος στα έργα σας!

Μεταμορφώστε τα projects σας με αποχρώσεις Vivechrom με ένα κλικ!
Αν είστε αρχιτέκτονας, πολιτικός μηχανικός, κατασκευαστής ή διακοσμητής και χρησιμοποιείτε τα σχεδιαστικά προγράμματα AutoCAD, Revit και Sketchup, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν όλη την γκάμα αποχρώσεων της Vivechrom σε μορφή plugins.

Χρωματίστε και προδιαγράψτε τα projects σας με αποχρώσεις Vivechrom γιατί τίποτα δεν μεταμορφώνει τις προσομοιώσεις σας όπως το χρώμα!

Κατεβάστε τις αποχρώσεις στον επαγγελματικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή από το ► www.vivechromplugins.gr

Τι είναι το BIM;
Το Building Information Modeling (BIM) αποτελεί μια πρωτοποριακή μεθοδολογία που εφαρμόζεται στον κλάδο της κατασκευής και συνεχώς αυξάνεται η δημοτικότητά του.

Το BIM δεν αποτελεί απλώς ένα πρόγραμμα σχεδίασης ή ένα εργαλείο για την ανάπτυξη 3D μοντέλων. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο κτιρίου, το οποίο περιλαμβάνει πληροφορίες για τα διαφορετικά συστήματα και υλικά που απαρτίζουν το κτίριο. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να περιλαμβάνουν από τις διαστάσεις του κτιρίου μέχρι την αντοχή των υλικών και τη λειτουργία των συστημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BIM και τη Βιωσιμότητα των κτιρίων επισκεφτείτε το https://www.vivechrom.gr/el/symvoules-diakosmisis/plugins-gia-to-building-information-modeling

Αν σας άρεσε το βίντεο, κάντε Like και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε όλα τα βίντεο της Vivechrom!
Subscribe on youtube ► http://bit.do/Youtube_Vivechrom
Website ► https://www.vivechrom.gr/el
Facebook ► https://www.facebook.com/vivechromgr
Instagram ► https://www.instagram.com/vivechrom.gr/
Pinterest ► https://gr.pinterest.com/vivechrom/
Εγγραφή στο newsletter ► https://www.vivechrom.gr/el/eggrafi-sto-newsletter-tis-vivechrom
Δωρεάν Υπηρεσία Διακοσμητή ► https://www.vivechrom.gr/el/symvoules-diakosmisis/dwrean-upiresia-epaggelmatia-diakosmhth
Source